Hjälp oss att sprida läslust!

Tävling – Mitt bibliotek

Tävling – Mitt bibliotek

Grattis till våra läshjältar!

 

Vinnare

 

Nu är tävlingen avslutad och den lyckliga familjen är Evelina, Ellinor, Veronica och Peter. De har vunnit sitt eget bibliotek. Grattis önskar vi på Barnens Bokklubb.

Tävlingen är slut men våra böcker fortsätter att vandra från hem till hem, vem vet när en bok dyker upp hos dig. Kom gärna tillbaka hit till oss och berätta vad du tyckte om den. Håll även ögonen öppna, för när som helst kan tävlingen starta igen och då får du chansen att vinna ett eget bibliotek.

Här kan ni läsa mer om den vinnande familjen!

/Barnens bokklubb

 

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Så här gör du för att vara med och tävla:

1. Läs en av de 100 böckerna

Vi har skickat ut 100 böcker till familjer runt om i Sverige. Om du inte är en av dem som redan fått en bok kan du själv leta upp en. Titta på taggen #enläsandefamilj på Instagram och Barnens Bokklubbs Facebooksida. Kanske din granne eller klasskompis precis lagt upp en bild där de läser en av böckerna? Du kan också anmäla ditt intresse här till höger, och om du har tur så blir du en av de vi skickar en bok till.

2. Kom tillbaka hit till www.enlasandefamilj.se

Leta rätt på din bok på sajten och skriv en recension. Då är du automatiskt med i tävlingen.

 

 

Regler och villkor
Tävlingen pågår 2/5 2014 till och med 1/12 2014. Barnens Bokklubb AB, som är initiativtagare till tävlingen och kampanjen, kommer att utse vinnaren och meddela vinnaren om vinsten senast den 1/2 2015. Vinnaren kommer även att presenteras här på www.enlasandefamilj.se senast den 1/3 2015. För att delta måste tävlande under 18 år ha målsmans tillåtelse. Priset är ett eget bibliotek till ett värde av 5 000 kr, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren får, tillsammans med Barnens Bokklubb, välja böcker ur Barnens Bokklubbs sortiment till vinstbeloppets värde. Vinnaren måste genomföra sitt val senast 1/4 2015.

 

 

*Alla som anmäler sitt intresse för att bli Läshjälte kommer även få ta del av andra spännande erbjudanden från Barnens Bokklubb, initiativtagare till kampanjen.