Hjälp oss att sprida läslust!

Grattis Veronica med familj!

Av Jan 8, 2015 i Läshjältar, Övrigt | 0 kommentarer

vinnare

Vi gratulerar Veronica Corell, vinnaren av böcker till ett värde av 5000 kronor. Hon hade läst en av de mest recenserade böckerna och har varit engagerad i projektet. Vinnaren valdes ut av Barnens Bokklubb.

Grattis Veronica! Kan du berätta lite om dig och din familj?
– Familjen består av mamma Veronica, Pappa Peter, Evelina 5 år och Ellinor 4 år.

Varför ville du vara med i projektet en läsande familj?
– Jag tycker att konceptet verkade väldigt trevligt. Jag arbetar som lärare och har genom mitt jobb förstått att inte alla föräldrar har tid eller möjlighet att läsa för sina barn. Att vi fick en bok gratis som vi sedan kunde skicka vidare till en annan familj var toppen, och jag vet att de tyckte att idén var bra.

Vad betyder läsning för dig?
– Jag är uppvuxen i familj där böcker alltid har spelat en viktig roll. Mina föräldrar läste mycket för mig när jag var liten och så fort jag kunde läsa själv har jag slukat böcker.

Vilken bok fick ni och vad tyckte ni om den?
– Vi fick Peter och Petra av Astrid Lindgren. Jag tyckte att det var en bra bok, min äldsta dotter ville läsa den flera gånger i rad vilket betyder att hon också tyckte om den. Min yngsta dotter tröttnade dock efter ett par sidor eftersom det är ganska mycket text.

Vad tänkte du när ni fick reda på att ni vunnit?
– Jag trodde först att det var ett skämt! Sedan blev vi alla väldigt glada, min man och jag satt i flera timmar för att försöka välja böcker som barnen ska kunna läsa själva framöver.

Kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

468 ad