Hjälp oss att sprida läslust!

Läshjältar & tävling

Läshjältar & tävling

Vad är en Läshjälte?

En Läshjälte är någon som älskar läsning, och som vill hjälpa andra att upptäcka hur fantastiskt det är att läsa. En Läshjälte är någon som vill sprida läsning. Just nu reser 100 märkta böcker runt i Sverige. För att bli en Läshjälte vill vi att du läser en av dessa böcker och lämnar den vidare till nästa familj – kanske en kompis, en granne eller någon du möter på gatan. Den familjen lämnar i sin tur boken vidare till nästa familj, som lämnar den vidare till nästa, och så vidare … Efter att du läst färdigt, vill vi att du skriver vad du tyckte om boken. Här kan du hitta boken du läst och skriva vad du och din familj tyckte om den.

 

Hjälp oss att sprida kampanjen!

Ta en bild när du och din familj läser boken, dela den på Instagram eller på Barnens Bokklubbs Facebooksida och tagga med #enläsandefamilj samt nummer på boken. Det vill säga om din bok är märkt med 1 är taggen #Bok1.

 

Vill du bli en Läshjälte?

Vill du vara med och bli en Läshjälte? Anmäl ditt intresse i formuläret till höger så kanske även du får en märkt bok skickad till dig*.

 

Tävligen är avslutad – Grattis Veronica med familj – här kan du läsa mer om vinnaren.

Tävlingen – vinn ett eget bibliotek!

Alla läshjältar som recenserat boken de läst är med i vår stora tävling. Bland Läshjältarna kommer vi att utse en vinnare som får böcker till ett alldeles eget bibliotek (värde 5 000 kr).

 

 

*Alla som anmäler sitt intresse för att bli Läshjälte kommer även få ta del av andra spännande erbjudanden från Barnens Bokklubb, initiativtagare till kampanjen.